ylaosa.jpg (24005 bytes)

      Palaute     Haku VerkkoKaupasta     Etusivulle    


Siivousaineet
Siivousvälineet
Siivouskoneet
Tuulikaappi- ja
likaakeräävät matot

Autonhoitotuotteet
Erikoistuotteet
Tarjoukset
Tilauslomake
Yhteystiedot

Suurkuluttajat/
suurkeittiötuotteetAutonhoitotuotteetAutonhoitotuotteet

Pienin toimitettava tilaus 34 € (202,15 mk)

Aqua Dry
Synteettinen säämiskä
Autoglym Aqua Dry säämiskässä on ainutlaatuinen rakenne, joka on vielä parempi kuin oikeassa nahkasäämiskässä. Aqua Dry on erittäin imukykyinen, helpompi puristaa kuivaksi, kestävämpi ja halvempi!

Hinta: 13,50 € (80,27 mk)
Koodi: 581


Bodywork Shampoo Conditioner
Auton hoitopesu 500 ml
Bodywork Shampoo Conditioner autonpesuaine poistaa turvallisesti liikennesaasteen ja antaa samalla suojan maalipinnalle ja koristeosille heikentämättä vahakerrosta. Erityiset lisäaineet muodostavat myös kiiltävän vettähylkivän kerroksen.

Hinta: 9,50 € (56,48 mk)
Koodi: 0302500

1 l pullo
Hinta: 15,50 € (92,16 mk)
Koodi: 468


Bumber Care
Puskurin elvyttäjä 325 ml

Kaunistaa ja suojaa poistaen vahajäämät ja piintyneen lian kaikilta maalaamattomilta ulkoisilta muovi- ja kumipinnoilta. Bumber Care palauttaa alkuperäisen värin ja muodostaa kovan näkymättömän suojakerroksen ilmansaasteita, maantielikaa sekä suoran auringonvalon ikäännyttävää ja haalistavaa vaikutusta vastaan. Käytetään kaikkiin ulkopuolisiin muovi- ja kumiosiin kuten puskurit, koristelistat, ovenkahvat, renkaat, spoilerit, roiskeläpät jne.

Hinta: 13,00 € (77,29 mk)
Koodi: 0316300

Cabriolet Fabrik Hood Kit
Kangaskatteiden hoitoaine 2 x 500 ml
Suunniteltu erityisesti kangaskattojen puhdistukseen, tiivistämiseen ja ehostamiseen. Paketti koostuu kahdesta tuotteesta ja levityssienestä.
  1. Bioaktiivinen puhdistusaine, lian, orgaanisten tahrojen ja ilmansaasteen poistoon luonnonkuitu- ja synteettisistä kankaista.
  2. Suoja-aine tiivistämiseen, ehostamiseen ja suojaamaan kangaskatteita veden imeytymiseltä ja likaantumiselta.
Hinta: 36,50 € (217,02 mk)
Koodi: 794

Car Glass Polish
Ikkunan pesutahna 325 ml

Car Glass Polish ikkunatahna poistaa nopeasti liikennesaasteen, öljyn, rasvan, pien sekä hyönteiset ja aikaansaa kristallinkirkkaan lasipinnan. Car Glass Polish ei sisällä vahaa eikä silikoneja eikä siksi jätä vaarallista heijastumaa sadesäällä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi ikkunoiden puhdistukseen kotitaloudessa.

Hinta: 9,50 € (56,48 mk)
Koodi: 83

Clean Wheels
Tehokas vannepesu 500 ml

Clean Wheels vannepesu on erittäin tehokas sumuta, harjaa ja huuhtele pesuaine. Se liuottaa nopeasti ja turvallisesti pahimmankin lian seosmetalli-, kromi- ja maalatuista vanteista sekä muovisista koristeista.

Hinta: 9,50 € (56,48 mk)
Koodi: 479
De-Icer
Nopea jäänpoisto 500 ml
Voimakas vedetön seos, joka sisältää vain liuotinta ja jäänestoainetta. Sulattaa jään nopeasti ikkunoista sekä lukoista ja estää uudelleenjäätymistä. Turvallinen maalipinnoille, muoveille, kumille ja metallille. Ei enää turhaa ikkunoiden naarmutusta.

Hinta: 6,00 € (35,67 mk)
Koodi: 0312500
Engine Cleaner
Konetilan puhdistaja 1 l

Todella nerokas biologisesti hajoava syövyttämätön voimakas pesuaine, joka ei sisällä liuottimia. Soveltuu hyvin moottoreiden, vanteiden, koneiden ja laitteiden pesuun. Engine Cleaner pesuaine liuottaa nopeasti öljyn, rasvan noen ja maantielian auton- ja moottoripyörän moottorista. Ei vahingoita muoveja, kumia, maalipintoja eikä metallia.

Hinta: 12,50 € (74,32 mk)
Koodi: 84


Extra Gloss Protection
Kiiltävä suojaus 325 ml
Extra Gloss Protection on erittäin kova suojavaha. Koska se ei sisällä mitään puhdistavia tai kiillottavia aineita siksi sitä tulee käyttää ainoastaan puhtaaseen ja virheettömään erityisesti Super Resin Polish yleisvahalla käsiteltyyn pintaan. Extra Gloss Protection sopii kaikille maalipinnoille, myös metalliväreille.

Hinta: 18,50 € (110,00 mk)
Koodi: 0315325


Fast Glass
Nopea lasinpesu 500 ml

Fast GLass ikkunapesua käytetään nopeaan sisä- ja ulkopuoliseen lasinpuhdistukseen. Saat kristallinkirkkaan heijastamattoman pinnan. Suositellaan käytettäväksi akryyli-, plexi- ja muovi-ikkunoihin, koska se ei sisällä hiovia aineita. Sopii hyvin myös pölyn pyyhkimiseen sisäpuolisilta muovipinnoilta ja kuivuneiden hyönteisten sekä linnun jätösten poistamiseen turvallisesti maalipinnoilta.

Hinta: 7,00 € (41,62 mk)
Koodi: 473


Instant Tyre Dressing
Helppo rengashoito 500 ml

Suihkuta märkiin tai kuiviin renkaisiin ja anna kuivua. Kulutusta kestävien polymeerien emulsioitu seos ehostaa renkaat täysin uudenkiiltäviksi. Sitä voidaan suihkuttaa myös pesun jälkeen märän moottoritilan muovi- ja kumiosiin. Suojaa myös kosteudelta ja korroosiolta.

Hinta: 12,00 € (71,35 mk)
Koodi: 147

Intensive Tar Remover
Tervan- ja liimanpoistaja 325 ml
Pikitahrat ovat näkymättömiä ja voivat vaurioittaa joitakin maalipintoja. Intensive Tar Remover liuottaa heti pikitahrat maalipinnalta ja ne voi pyyhkiä tai pestä pois normaalin shampoopesun yhteydessä. Sopii myös käytettäväksi kumiin, synteettisiin mattoihin ja istuinvuorauksiin. Poistaa öljyt, rasvat, vahat, silikonit, hartsit, liimajäämät ja polttoainevalumat.

Hinta: 8,50 € (50,54 mk)
Koodi: 469

Car Interior Shampoo
Tehokas sisäpesu 500 ml

Pinta-aktiivisten aineiden ja hajusteiden tasapainotettu seos, joka syväpuhdistaa nopeasti ja turvallisesti. Tämä helppokäyttöinen suihkuta ja pyyhi menetelmä poistaa tahrat ja lian synteettisestä kangasverhouksesta, matoista, kattoverhouksista sekä vinyyli- muovi- ja nahkapinnoilta. Sopii erinomaisesti yleispuhdistusaineeksi matkailuvaunuihin, veneisiin, kuorma-autoihin ja moneen muuhun kohteeseen.

Hinta: 9,50 € (56,48 mk)
Koodi: 480


Leather Care Cream
Laadukas nahanhoito 325 ml

Leather Care Cream nahanhoitoemulsio sisältää luonnon öljyä puhdistetussa vedessä, jotka kosteuttavat ja puhdistavat. Säännöllinen kevyt käsittely palauttaa nahan luonnolliset ominaisuudet.

Hinta: 13,00 € (77,30 mk)
Koodi: 474

Metal Polish
Metallinkiilloke 75 g

Saa aikaan säihkyvän pitkäikäisen suojakiillon kaikille metallipinnoille kuten kromi, ruostumaton teräs, kupari, messinki, alumiini ja seosmetallit. Soveltuu hyvin autoihin, moottoripyöriin, veneisiin, lentokoneisiin ja matkailuvaunuihin. Kiillottaa pölykapselit, maskit, ajovalojen kehykset, ovenkahvat, vanteet, haarukat jne. Soveltuu myös kotitaloudessa käyttöesineisiin ja koneisiin.

Hinta: 6,50 € (38,65 mk)
Koodi: 477


Paint Renovator
Maalinuudistaja 325 ml

Helppokäyttöinen Paint Renovator sisältää tarkoin valikoidun sekoituksen lähes timantinkovia hiovia aineita, joilla saavutetaan nopea ja hallittu, hiova ja kiillottava vaikutus. Uusitut pinnat tulee aina käsitellä Super Resin Polish yleisvahalla, joka on turvallinen ja antaa suojaavan viimeistelykerroksen.

Hinta: 12,50 € (74,32 mk)
Koodi: 161


Perfect Polishing Cloth
Kiilloitusliina

Perfect Polishing Cloth on erityisesti kiilloiitamista varten kehitetty 100% kevyt puuvillaliina. Siinä on juuri oikea imemiskyky ja tiiviys hienojen pintojen kiillottamiseen. Sitä käytetään saavuttamaan useiden Autoglym tuotteiden optimaalinen toimivuus.

Hinta: 9,00 € (53,51 mk)
Koodi: 472


Super Resin Polish
Puhdistava yleisvaha 325 ml

Kansainvälisiä tunnustuksia saanut puhdistava yleisvaha Super Resin Polish on erittäin helppokäyttöinen puhdistus- ja suoja-aine. Se soveltuu kaikentyyppisille uusille ja hyväkuntoisille maalipinnoille myös metalliväreille. Super Resin Polish sisältää valikoituja hartseja, jotka ehostavat ja suojaavat poikkeuksellisen tehokkaasti ympäristösaasteilta.

Hinta: 13,50 € (80,27 mk)
Koodi: 0301300


1 l pullo
Hinta: 33,00 € (196,21 mk)
Koodi: 595


Vinyl and Rubber Care
Vinylin & kuminhoito 500 ml

Polymeerien ja emulgoivien aineiden aineiden seos puhdistaa hellävaraisesti kaikki muovit, vinyylit ja kumit. Lopputuloksena kaunis kiilto, joka suojaa kosteudelta, pölyltä, hapettumilta ja haalistumiselta. Vinyl and Rubber Care muovihoitoa käytetään ehostamaan ja suojaamaan kojelaudan osia, vinyylisiä ovi- ja istuinverhouksia, oven kumitiivisteitä, vinyylikattoja sekä muovisia moottoritilan osia.

Hinta: 13,00 € (77,30 mk)
Koodi: 0306500


Motorcycle Cleaner
Moottoripyörän pesuaine 1 l

Turvallinen ja tehokas moottoripyörän kaikkien osien puhdistaminen maantieliasta, suolasta, jarrupölystä, öljystä ja rasvasta on nyt mahdollista. Motorcycle Cleaner puhdistaa kiillotetun kevytmetallin ja maalin päällysteet sekä kumit ja muovit. Se on biologisesti hajoava, syövyttämätön, vesipohjainen yhdistelmä shampoota ja rasvanpoistoainetta joka helpottaa ratkaisevasti pyörän ehostamista alkuperäiseen loistoonsa.

Hinta: 12,50 € (74,32 mk)
Koodi: 234


Glass Spray
Lasinpesu spray 450 ml

Erikoisen nopea ja kätevä puhdistaja usein toistuvaan käyttöön. Ei sisällä silikoneja, vahaa eikä liuottimia. Sopii käytettäväksi muovipinnoille ja avoautoissa käytettäville akryllipinnoille, asuntovaunuihin, moottoripyörien tuulilaseille ja visiireille. Poistaa hyönteisten jäännökset, linnun jätökset ja liikenteen saasteet.

Hinta: 7,06 € (42,00 mk)
Koodi: 467


Caravan & Motorhome Cleaner
Asuntovaunujen ja -autojen puhdistaja 1 l


Hinta: 12,50 € (74,32 mk)
Koodi: 03481000


Takaisin ylös